Home Sobe pe gaz
Sobe pe gaz
Sobe pe gaz PDF Imprimare Email
Sobe pe gaz
Scris de mihaela86   
Joi, 28 Iulie 2011 13:45
De-a lungul anilor au aparut nenumarate sisteme de incalzire pe gaz, insa cea clasica tot in sobe consta. In tara noastra s-au folosit sobe din cele mai vechi timpuri. Initial le functionau pe baza de lemne, insa ultimii ani au adus in prim-plan utilizarea de sobe pe gaz. In ciuada tututor progreselor in materie de incalzire a cladirilor, oamenii prefera sa foloseasca sobe pe gaz pentru ca sunt extrem de rezistente si de durabile.

Rezistenta unor sobe pe gaz o cunoastem cu totii. Sunt sobe pe gaz care pot rezista in timp zeci de ani, uneori chiar si peste o suta de ani daca au fost intretinute corect de-a lungul timpului. Oamenii cunosc valoarea unor sobe pe gaz si cunosc si durabilitatea lor in timp. De aceea sunt dispusi sa faca o investitie considerabila. Aceste sobe pe gaz pot incalzi cu usurinta o incapere intreaga.

Preturile unor sobe pe gaz variaza in functie de dimensiunile, capacitatile de lucru, caracteristicile si dotarile disponibile, dar si in functie de materialele din care sunt fabricate. Desi pare greu de crezut chiar si cand vine vorba de sobe pe gaz numele firmei producatoare sau marca au si ele un rol hotarator in ceea ce priveste stabilirea unor preturi la sobe pe gaz. Aceste sobe pe gaz sunt mai costisitoare decat cele care functioneaza pe alt tip de combustibil.

Atunci cand detineti sobe pe gaz este important sa le monitorizati in mod obisnuit. In felul acesta puteti preveni acumularea de monoxid de carbon. Este bine ca din cand in cand sa verificati daca exista scurgeri de gaze la aceste sobe pe gaz. Este indicat sa faceti lucrul acesta pe timpul noptii, inainte de somn. Pentru a verifica functionarea unor sobe pe gaz luati in calcul si flacara. Culoarea flacarii trebuie sa fie albastra.

Foarte multe persoane au ales sa foloseasca sobe pe gaz in locul unor a href=http://www.pe-gaz.ro/centrale-termice-pe-gaz.html target=_blank>centrale termice pe gaz pentru ca primele sunt mai putin costisitoare si mai usor de folosit. Datorita internetului puteti face cumparaturi si urmari ofertele din mai multe locuri pe site-urile unor magazine on-line sau ale unor firme importatoare de sobe pe gaz. Oamenii prefera sa achizitioneze sobe pe gaz de pe intenet pentru ca pot afla mai multe informatii detaliate despre produse intr-un interval de timp mai mic.
 


Sondaje

Sunt periculoase sobele pe gaz?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com