Home Convectoare pe gaz
Convectoare pe gaz
Convectoare pe gaz PDF Imprimare Email
Convectoare pe gaz
Scris de mihaela86   
Joi, 28 Iulie 2011 13:42
Oamenii folosesc convectoare gaz pentru incalzirea diferitelor incaperi din structurile rezidentiale sau comerciale. Astfel, puteti intalni convectoare gaz in apartemente si case private, dar si in camere de hoteluri, restaurante sau cladiri de birouri. Aceste convectoare pe gaz sunt surse sigure de incalzire pe gaz. Convectoare pe gaz sunt alternativa perfecta la alte dispozitive si aparate mai costisitoare si mai greu de instalat.

e remarcat la convectoare pe gaz este faptul ca sunt dotate cu un sistem de reglare si de control asupra temperaturii. La aceste convectoare pe gaz temperatura poate fi ajustata individual au ajutorul dispozitivului din dotare. Aceste convectoare au un consum redus de energie pentru realizarea unei temperaturi constante. De aceea aceste convectoare gaz devin din ce in ce mai populare.

Un alt avantaj in folosirea de convectoare pe gaz este acela ca, spre deosebire de cele mai multe centrale termice pe gaz, nu exista pericolul de inghet. Acest lucru usureaza munca oamenilor si scade din sumele de bani investite in instalarea si utilizarea de astfel de aparate. Aceste convectoare gaz se instaleaza cu foarte mare usurinta. De obicei, aceste convectoare gaz se instaleaza in apropierea ferestrelor.

Exista mai multe tipuri de convectoare gaz. Dintre acestea amintim de convectoare gaz care se monteaza pe perete, convectoare gaz mobile, care se pot muta dintr-o locatie in alta sau de convectoare gaz care functioneaza pe GPL (-Gaz Petrolier Lichefiat-) sau convectoare care functioneaza pe gaze naturale. La aceste convectoare gaz se pot adauga si alte tipuri. Cele mai des intalnite convectoare gaz sunt cele din fonta, acestea fiind foarte indicate pentru incalzirea uniforma a incaperii.

Aceste convectoare gaz sunt adesea dotate si cu filtre de aer sau clapete antifoc. Aceste caracteristici fac toate aceste convectoare gaz sa fie mai siguri si mai usor de folosit. De aseamenea, aceste convectoare gaz moderne sunt dotate si cu telecomanda pentru setarea temperaturii si pentru un control mai bun asupra intregului sistem. In plus, caracteristicile acestea fac orice tip de convectoare gaz mai confortabile.
 


Sondaje

Sunt periculoase sobele pe gaz?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com